Zupa Garbanzo z rukolą
Need a bezglutenowe i wegańskie danie główne? Garbanzo i zupa rukola może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 392 kalorie, 20g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać bulion warzywny, cebula, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zupa fasolowa Garbanzo z szynką, Pikantna Zupa Garbanzo, oraz Garbanzo Noodle Soup.
Instrukcje
Obierz i posiekaj cebulę, marchew i czosnek. W 4-do 5-quart nonstick patelni na dużym ogniu, mieszać warzywa w oliwie z oliwek, aż cebula kuleje, 4 do 5 minut.
Odsączyć i opłukać garbanzos.
Dodaj garbanzos i bulion na patelnię. Przykryć i doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż marchew będzie miękka po przekłuciu, 5 do 7 protokół.
W międzyczasie Usuń i wyrzuć żółte lub zwiędłe liście z rukoli; opłucz i osusz rukolę. Oderwać około 2 filiżanki delikatne gałązki (około 3 w. długie). Posiekaj tyle pozostałej rukoli, w tym łodygi, aby uzyskać około 1/2 szklanki; reszta rezerwy do innego użycia lub Odrzuć.
Pracując partiami, wir wszystko oprócz 4 1/2 szklanki mieszanki garbanzo w blenderze, aż będzie gładka, trzymając pokrywę w dół ręcznikiem. Powrót czysty do patelni z pozostałą mieszaniną garbanzo.
Mieszać często na dużym ogniu, aż do wrzenia; dodać gałązki rukoli i posiekanej rukoli i mieszać, aż zwiędną, o 30 sekund.
Dodać sól i pieprz do smaku. Zupa z chochli do misek.