Zupa Fasolowa Maślana
Zupa fasolowa może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 159 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz seler, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa fasolowo-kapuściana, Zupa Warzywna Z Fasolą Maślaną, oraz Zupa Fasolowo-Porowa Z Szynką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Składnik1 lb. suche masło fasola (aka Lima beans - można sub cannellini lub navy beans) 1/4 szklanki oliwy z oliwek extra virgin1 duża słodka cebula, obrana i posiekana2 ząbki czosnku, mielone2 duże marchewki, obrane i pokrojone na okrągły2 żeberka selera, pokrojone1 puszka (14 oz) pokruszone pomidory (ogień palony ok) 6 łyżek świeżego posiekanego koperku, podzielony1 liść laurowy