Zupa fasolowa granatowa to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 232 kalorie. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 22 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz granatową fasolę, masło, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Fasolowa Granatowa, Zupa Fasolowa Granatowa, oraz Zupa z indyka i fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić fasolę w dużym rondlu i przykryć zimną wodą o około 2 cale. Doprowadzić do wrzenia i obniżyć ogień na wolnym ogniu. Gotować przez 5 minut; zdjąć z ognia, przykryć i odstawić na godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Drenaż i rezerwa. Natkę pietruszki, tymianek i liść laurowy związać sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Rzeźniczy
3
W dużym garnku do zupy lub holenderskim piekarniku połączyć fasolę, wiązkę ziół, skoki, cebulę i czosnek z wodą. Doprowadzić do wrzenia, przykryć, i dostosować ogień tak zupa gotuje na delikatnym wolnym ogniu. Gotować, aż fasola i hock są całkowicie miękkie, o 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Usuń mięso ze skoków, odrzucając kości, tłuszcz i skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
6
Mięso pokroić w drobną kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
7
Usunąć wiązkę ziół i wyrzucić.
8
Puree około 3 szklanki fasoli z odrobiną płynu w blenderze. (Na gładszą zupę puree wszystkie fasolki.) Przecier i pokrojone w kostkę mięso mieszamy do zupy.