Zupa Fasolowa Beefy

Zupa Fasolowa Beefy
Beefy zupa fasolowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 355 kalorii, 28g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jeśli masz seler, bulion wołowy, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Zupa Fasolowa Beefy, Zupa Fasolowa Bezglutenowa, oraz Beefy Bean Pot Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu. Wołowinę i cebulę gotować na oleju około 15 minut, często mieszając, aż wołowina będzie brązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Wymieszać z bulionem, winem, tymiankiem, pieprzem i liściem laurowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić około 45 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie prawie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Wymieszaj fasolę, marchew i seler. Przykryć i dusić około 30 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
5
Usunąć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Posypać posiekaną natką pietruszki i pokruszony ugotowany boczek, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mafaldi Fresh Jeśli To MożliweMafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn