Zupa Fasolowa

Zupa fasolowa może być tylko zupą, której szukasz. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 32 kalorie, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz mąkę, oscar mayer niższy boczek sodowy, oscar Mayer naturalna nieutwardzona kiełbasa z indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Szybka i łatwa zupa {zupa miso z makaronem Soba lub fasolą Mung, Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe – zupełnie inny Twist na zupie jarzynowej, oraz Zupa ze spiżarni (: zupa z kiełbasy, fasoli i makaronu ze szpinakiem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę umieścić w dużym rondlu.
Dodać wystarczającą ilość wody, aby pokryć fasolę. Doprowadzić do wrzenia; dusić na średnim ogniu 2-1 / 2 godziny lub do miękkości.
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż chrupiące.
Odcedzić na ręcznikach papierowych, zastrzegając kapiele na patelni do późniejszego wykorzystania.
Dodać do fasoli wraz z kukurydzą, kiełbasą i cebulą; dobrze wymieszać. Dusić na średnim ogniu 1 godzinę.
Wymieszać mąkę do reserved boczek kapie na patelni; gotować na średnim ogniu, aż gorące i bąbelkowe, często mieszając. Stopniowo mieszać w wodzie, aż dobrze wymieszane; gotować na średnim ogniu, aż mieszanina dojdzie do wrzenia i zgęstnieje, stale mieszając.
Dodać do zupy; dusić 30 min., mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z pieprzem.