Zupa Estragon-Indyk
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy estragon-Indyk. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 533 kalorie, 39g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.64 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz szybko gotujący się jęczmień, bulion z kurczaka, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 26 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 94%. Spróbuj Zupa Z Indyka Z Estragonem, Zupa Z Makaronem Z Indyka I Estragonu, oraz Paszteciki Z Indyka Estragonowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu.
Dodać mielonego indyka; gotować i mieszać, aż indyk kruszy się i zaczął brązowieć, 3 do 4 protokół. Wymieszać cebulę i zielony pieprz, i kontynuować gotowanie, aż cebula zmięknie i zamienia półprzezroczyste, o 3 protokół.
Wlać bulion z kurczaka i dodać estragon, marchew i czerwone ziemniaki. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki zmiękną, o 20 protokół, mieszając od czasu do czasu. Doprawić do smaku solą i pieprzem, następnie wymieszać z jęczmieniem. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż jęczmień będzie miękki, około 15 minut.