Zupa Estragon-Indyk

Zupa Estragon-Indyk
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy estragon-Indyk. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 533 kalorie, 39g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.64 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz szybko gotujący się jęczmień, bulion z kurczaka, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 26 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 94%. Spróbuj Zupa Z Indyka Z Estragonem, Zupa Z Makaronem Z Indyka I Estragonu, oraz Paszteciki Z Indyka Estragonowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W SznurkuFiliżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać mielonego indyka; gotować i mieszać, aż indyk kruszy się i zaczął brązowieć, 3 do 4 protokół. Wymieszać cebulę i zielony pieprz, i kontynuować gotowanie, aż cebula zmięknie i zamienia półprzezroczyste, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indyk MielonyIndyk Mielony
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Wlać bulion z kurczaka i dodać estragon, marchew i czerwone ziemniaki. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki zmiękną, o 20 protokół, mieszając od czasu do czasu. Doprawić do smaku solą i pieprzem, następnie wymieszać z jęczmieniem. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż jęczmień będzie miękki, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Czerwony ZiemniakCzerwony Ziemniak
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
JęczmieńJęczmień
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn