Zupa Cezar Z Kurczaka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy Cezar z kurczaka. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 1,73 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 21g białka, oraz 17g tłuszczu. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki russet, rosół z kurczaka, skórkę z parmezanu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Cezar z kurczaka z grzankami czosnkowymi {i lekkim sosem Cezar}, Sałatka makaronowa z kurczakiem Cezar z lekkim sosem Cezar, oraz Sałatka Cezar z grillowanym kurczakiem Cezar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrób zupę: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Rozgrzać oliwę z oliwek w holenderskim piekarniku lub garnku z grubym dnem na średnim ogniu.
Dodać cebulę, czosnek i 1 łyżeczka soli i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka, o 5 protokół.
Dodaj bulion z kurczaka, 3 szklanki wody, ziemniaki i skórkę parmezanu. Kurczaka przyprawiamy solą i pieprzem i dodajemy do garnka. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, aż kurczak jest gotowane przez, o 15 protokół.
Wyjąć kurczaka na talerz za pomocą szczypiec i ostudzić.
Połączyć majonez, starty parmezan, sok z cytryny, anchois, ostry sos, czosnek, kilka zmielonych pieprzu i 1 łyżka wody w blenderze lub robocie; puree, aż będzie gładka.
Pokrój bagietkę na pół wzdłuż, a następnie pokrój na kawałki o grubości 1/2 cala. Ułóż na blasze do pieczenia i pędzel z mieszaniną majonezu, rezerwując 2 łyżki do polewy.
Posypać natką pietruszki, skórką z cytryny i więcej parmezanu; piec na złoty, około 10 minut.
Dodaj sałatę i śmietanę do garnka i gotować, aż sałata będzie miękka, 8 do 10 protokół. Wyrzucić skórkę z parmezanu.
Przelać zupę do blendera i puree, aż będzie gładka. Powrót do garnka i doprawić solą i pieprzem. Kurczaka rozdrobnić i dodać do zupy; podgrzać na średnim ogniu. Dzielimy na miski, skropimy reserved mieszanką majonezu i top z grzankami i więcej pieprzu.