Zupa Cebulowa Dymka
Spring Onion Soup może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja zawiera 157 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,79 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę dymka, czosnek czosnek, oliwa z oliwek bardzo oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to zupa cebulowa, jak zrobić zupę cebulową, zupa cebulowa dymka, oraz Zupa Cebulowa Dymka.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku do zupy na średnim ogniu.
Dodać wszystkie cebule i czosnek, gotować mieszając od czasu do czasu, aż półprzezroczyste, o 15 protokół. Doprawić solą i białym pieprzem.
Dodać bulion z kurczaka i wodę. Doprowadzić do wrzenia, obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Wyjąć zupę z ognia i pozostawić na kilka minut. Użyj zanurzenia belnderto puree, aż będzie gładka. Zupę podzielić na 4 miski, skropić oliwą i podawać.