Zupa brokułowa z grzankami Cheddar
Zupa brokułowa z grzankami Cheddar może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 562 kalorie. Na $1.99 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona selera, bagietkę, ziemniaki o czerwonej skórze i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa brokułowa z grzankami Cheddar, Brokuł-Cheddar Chowder, oraz Brokuły, boczek i Cheddar Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek ugotować na maśle w średnim rondlu na małym ogniu, aż lekko się rozpuści, około 2 minut.
Dodać cebulę, czosnek i nasiona selera i gotować do miękkości, o 4 protokół. Mąkę rozsypać na mieszaninie i wymieszać, aby pokryć. Stopniowo dodawać bulion i mleko, ubijając, aż będzie gładka.
Dodać ziemniaki i pokrojone łodygi brokułów; zwiększyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, pokryte, aż lekko zmięknie, o 5 protokół.
Dodać różyczki brokułów i doprawić 1/2 łyżeczki soli. Kontynuuj gotowanie, odkryte, na szybkim wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 5 protokół; doprawić solą i pieprzem.
W międzyczasie umieść stojak w górnej części piekarnika i rozgrzej brojlery do wysokiej.
Rozprowadzić musztardę na każdym kawałku bagietki i top plastrem cheddar.
Ułożyć na blasze i dusić, aż ser się rozpuści; podawać z zupą.