Zupa Borowikowa

Zupa Borowikowa
Zupa Borowikowa to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie zupa. Jedna porcja zawiera 109 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka pomidorów w puszkach, masło, koperek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Przepis Na Zupę Borowikową, Placki borowikowe z sałatką grzybową i szczypiorkiem"śmietana", oraz Borowiki pieczarkowe z sosem pieczarkowym.

Instrukcje

1
Borcini moczyć w 2 szklankach gorącej wody 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
2
Cebulę ugotować na maśle z 1 łyżeczką soli w ciężkim średnim garnku na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie złotobrązowa, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać seler, marchew, i czosnek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
4
Porcini przełożyć łyżką szczelinową do garnka i przecedzić płyn namaczający przez sito o drobnych oczkach do dużej szklanej miary.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
SitoSito
GarnekGarnek
5
Do garnka dodajemy białe grzyby z 1 łyżeczką soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Gotować, mieszając, aż grzyby będą miękkie, 6 do 8 minut. Wymieszać pomidory, pozostałe 6 szklanek wody i płyn do namaczania porcini. Dusić, częściowo przykryte, 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczarki BiałePieczarki Białe
GrzybyGrzyby
PomidorPomidor
PieprzPieprz
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Przecier 1 szklankę warzyw i 1 szklankę płynu w blenderze (zachowaj ostrożność podczas mieszania gorących płynów), a następnie wróć do garnka. Wymieszać natkę pietruszki, koperek i sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KoperKoper
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GarnekGarnek
1
Zupę, bez koperku i pietruszki, można przygotować 3 dni wcześniej i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KoperKoper
ZupaZupa
2
Dodać zioła po podgrzaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiołaZioła
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn