Zupa barwena czerwona, po zupie Scorpionfish: Zuppa di Scorfano

Zupa z barweny czerwonej, po zupie Scorpionfish: Zuppa di Scorfano może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 7,19 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 673 kalorii, 57g białka, oraz 25g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka soli i pieprzu, płatków chili, wina i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać chleb, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczny i pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Zupa Zuppa Toscana, Zupa Zuppa Toscana, oraz Zupa Zuppa Toscana.
Instrukcje
W 3-litrowym rondlu rozgrzej olej na średnim ogniu.
Dodaj czosnek i szalotki i gotuj, aż ząbki czosnku zaczną przybierać jasnozłoty kolor.
Usuń czosnek i szalotki, zachowując czosnek.
Dodaj 1/2 butelki wina do rondla i dopraw solą.
Dodaj pomidory i 2 litry wody. Dopraw rybę solą i pieprzem.
Dodaj rybę i gotuj od 15 do 20 minut, aby zrobić wywar.
Dodaj 1 łyżeczkę płatków chili. Dopraw solą i dodaj 1 łyżeczkę płatków chili i gotuj na wolnym ogniu, aż będą ugotowane.
Wyjmij rybę w całości z patelni i ułóż na półmisku. Opiekaj kromki chleba, a następnie delikatnie natrzyj je 1 zarezerwowanymi ząbkami czosnku.
Umieść 2 kawałki tostów na dnie każdej miski i przykryj gulaszem rybnym i podawaj z kawałkami ryby.
Posyp posiekaną natką pietruszki i pozostałą 1 łyżeczką suszonych płatków chili.
Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Stoltz Organic Pinot Noir. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Stoltz Organic Pinot Noir]()
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się dzięki głębokiemu, bogatemu kolorowi i kwiatowemu aromatowi dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino albo powitało lata starzenia, albo zostało wypite na miejscu.