Zupa "Apres-Ski"

Zupa
Zupa "Apres-Ski" może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 2,89 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 53g białka, 18g tłuszczu i w sumie 456 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga dyni Żołędziowej, liścia laurowego, bulionu z kurczaka i tymianku. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak spektakularny wynik spoonacular 29%. Podobne przepisy obejmują Après Ski, Peter ' s Plunge (Après-Ski Slammer), oraz Aprés Ski Boozy Tea (z domowej roboty śmietanką z klonu waniliowego) dla.

Instrukcje

1
Umieść masło w 3-qt. miska nadająca się do kuchenki mikrofalowej; kuchenka mikrofalowa na wysokim poziomie przez 15-20 sekund lub do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj dynię, marchewkę i por; wymieszaj, aby pokryć. Gotuj pod przykryciem na wysokości przez 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Dodaj pozostałe składniki; gotuj pod przykryciem przez 12-14 minut lub do miękkości warzyw i makaronu, mieszając dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
4
Usuń liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn