Znane na całym świecie Spaghetti Jo Mama

Znane na całym świecie Spaghetti Jo Mama
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj słynnego Spaghetti Jo Mama. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.29 za porcję. Jedna porcja zawiera 683 kalorie, 34g białka, oraz 37 g tłuszczu. 10447 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz grubo zmielony pieprz, wodę, płatki pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Światowej Sławy Sałatka Jajeczna, Słynna sałatka Kim, oraz Światowej sławy Tarte Tatin.

Instrukcje

1
1 w dużym, ciężkim garnku, brązowej włoskiej kiełbasie, rozbijając się podczas mieszania.2
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoska KiełbasaWłoska Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać cebulę i nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie.3
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać czosnek, pomidory, pastę pomidorową, sos pomidorowy i wodę.4
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Dodaj bazylia, pietruszka, brązowy cukier, sól, pokruszony czerwony pieprz i czarny pieprz.5 dobrze wymieszać i ledwo doprowadzić do wrzenia.6 wymieszać z czerwonym winem.7 dusić na małym ogniu, często mieszając przez co najmniej godzinę. Dłuższy dusić sprawia, że lepszy SOS, tylko uważaj, aby nie spalić!8 gotuj spaghetti zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.9 łyżek sosu na odsączonym makaronem spaghetti i posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia26
Magazyn