Fondant brzoskwinia kwiaty i liście

Fondant brzoskwinia kwiaty i liście
Fondant brzoskwiniowe kwiaty i liście mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 48 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka zestaw do robienia kwiatów, klej do dziąseł, cukier puder i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kwiaty Brzoskwini, liście koperku pakora, jak zrobić liście koperku pakoras, oraz Ziemniaki Kremówki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posypać deskę do krojenia skrobią kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2
Zagniataj 1/4 szklanki pasty gumowej na raz niewielką kroplą kremowej pasty brzoskwiniowej, dodając trochę barwnika spożywczego, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywnościKolor żywności
BrzoskwiniaBrzoskwinia
3
Zwiń pastę gumową do grubości 1/8 cala. (Przykryj pozostałą pastę do dziąseł.)
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
4
Wytnij 1 Płatek każdego rozmiaru za pomocą noży 1 1/2 cala, 1/2 cala i 1/4 cala. Lekko powleczona kurzem dwustronna forma ze skrobią kukurydzianą; naciśnij każdy płatek do formy. Powrót duży płatek do dolnej połowy pleśni. Lekko szczotka centrum z klejem do gumy; góra z 1/2-calowy kwiat.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
5
Środek pędzla z klejem do gumy; góra z kwiatem 1/4 cala, naciskając środek ułożonych kwiatów razem.
6
Usuń i umieść na formach kwiatowych do wyschnięcia. Powtarzam, 4 tuziny kwiatów.
7
Powtórz procedurę walcowania i cięcia pasty gumowej za pomocą frezów 1-calowych i 1/2-calowych. Powrót 1-calowy płatek do dolnej połowy pleśni. Lekko szczotka centrum z gumy kleju; top z 1/2-calowy kwiat. Delikatnie naciśnij środek; złożyć na pół i uszczypnąć dno razem, tworząc pączek.
8
Ubij cukier puder, proszek bezowy i 2 do 3 łyżek ciepłej wody z dużą prędkością za pomocą miksera elektrycznego, aż uformują się miękkie szczyty. Wymieszać w małej kropli jaskier żółty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
9
Włóż łącznik do dekoracyjnego worka; dopasuj łącznik z metalową końcówką #14 i napełnij mieszaniną cukru pudru. W środku każdego kwiatu brzoskwini wymieszaj małą kropkę mieszaniny; włóż 5 do 7 pręcików do lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
LukierLukier
BrzoskwiniaBrzoskwinia
10
Pozostawić do wyschnięcia 24 godziny.
11
Zagnieść 2 do 4 łyżki pasty gumowej z niewielką kroplą jałowca zielonej pasty barwnika spożywczego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywnościKolor żywności
12
Rozwałkuj do grubości 1/8 cala na powierzchni lekko pokrytej skrobią kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
RolkaRolka
13
Liście wyciąć nożem do liści. Naciśnij na formę liści.
14
Umieść liście w kształtach kwiatowych do zakrzywienia; pozostaw do wyschnięcia 24 godziny. Powtarzaj, aż będziesz miał 4 tuziny liści każdego rozmiaru.
15
Przykryć i przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn