Zlewozmywak Quesadillas
Zlewozmywak quesadillas może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 649 kalorii, 28g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mało kto lubi tę przystawkę. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz oliwę z oliwek, salsę, sałatę rzymską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Wszystko oprócz zlewozmywaka, Zlewozmywak Blondies, oraz Ciasteczka Ze Zlewem Kuchennym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 F. W średniej misce połącz fasolę, kukurydzę i salsę.
Umieść 4 tortille na pergaminie lub wyłożonej folią blasze do pieczenia.
Posypać połową sera. Używając szczelinowej łyżki, przenieś mieszankę czarnej fasoli na wierzch sera.
Posypać pozostałym serem i kanapkę z pozostałymi tortillami.
Piec, aż ser się rozpuści, 5 do 7 minut. Tymczasem, w dużej misce, połączyć cebulę, kolendra, sól, pieprz, sok z limonki, i olej.
Przenieść quesadillas do deski do krojenia.
Pokrój każdy na 6 klinów.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.