Ziti z toskańskim sosem borowikowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj Ziti z toskańskim sosem borowikowym. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.24 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ziti, bulion drobiowy o mniejszej zawartości sodu, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to SOS Borowikowy, Tortellini Z Sosem Borowikowym, oraz Tortellini z sosem borowikowym.
Instrukcje
Połączyć bulion i grzyby borowiki w małej misce mikrofalowej bezpieczne. Przykryć papierem woskowym; kuchenka mikrofalowa na wysokości 2 minut; odstawić 10 minut.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać pieczarki, rozmaryn, sól, i czosnek; smażyć 3 protokół.
Dodać mieszankę bulionu i grzyby borowiki na patelnię; zdjąć z ognia.
Doprowadzić wodę do wrzenia w dużym garnku.
Dodaj ziti; powrót do wrzenia. Gotować, odkryte, 10 minut lub aż al dente, mieszając od czasu do czasu.
Drenaż. Wymieszać ziti do mieszanki grzybowej; gotować 3 minuty lub do całkowitego ogrzania. Wymieszać z serem, pietruszką i pieprzem.