Zippy Grillowany mostek wołowy może być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje $3.4 za porcję. Jedna porcja zawiera 439 kalorii, 48g białka, oraz 22g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla Chanuka. Mieszanka cukru, mostek wołowy, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mostek Wołowy Z Grilla, Mostek Wołowy Z Grilla, oraz Mostek Wołowy Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W przypadku sosu barbecue, w dużym rondlu, połącz pierwsze 13 składników. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, odkryte, przez 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Zdjąć z ognia. SOS odcedzić, odrzucając liście laurowe i miąższ roślinny; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
3
W przypadku marynaty, w dużej plastikowej torebce zamykanej, w razie potrzeby połącz płynny dym, sos teriyaki, nasiona selera, pieprz, Sole i 1 szklanka zarezerwowanego sosu barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Sos Sałatkowy Ranczo, Opcjonalnie
Nasiona Selera
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
4
Dodaj mostek. Uszczelnić worek i włączyć do herbu; przechowywać w lodówce przez 8 godzin lub na noc, obracając od czasu do czasu. Przykryć i schłodzić pozostały sos barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
5
Odcedzić i wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
6
Umieść mostek na dużym arkuszu folii o dużej wytrzymałości; szczelnie uszczelnij.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
7
Miejsce w 15. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
8
Piec w 325 przez 3-4 godziny lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
9
Wyjąć mostek do półmiska; odstawić na 15 minut. Podgrzej SOS reserved. Cienko pokroić mięso w poprzek ziarna.
Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to świetny wybór na mostek wołowy. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Możesz spróbować Yangarran Estate Vineyard PF Shiraz. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.
Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz
PF (Preservative Free) Shiraz jest wytwarzany z winogron uprawianych na certyfikowanych biodynamicznych winnicach jednowarstwowych, uprawianych bez herbicydów, fungicydów lub syntetycznych chemikaliów. Jest wytwarzany bez jakichkolwiek dodatków: siarki (konserwantów), kwasu, taniny lub drobin. Jest to średnio mocne, świeże, owocowe wino, które jest pyszne, jak młode wino. Mając to na uwadze, mają PF shiraz z powrotem do ich pierwszego rocznika 2013, który nadal pokazuje niektóre piękne żywe postacie.Wegańskie