Zippy fasola i ryż

Zippy fasola i ryż
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj fasolę Zippy i ryż. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 223 kalorii, 8G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 48 centów za porcję. Mieszanka brązowego ryżu, fasoli, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zippy Zielona Fasola, Zippy Skillet Rice, oraz Zippy indyk i ryż dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Na dużej patelni połącz fasolę, pomidory, kukurydzę, wodę, jalapeno i sól, jeśli chcesz. Doprowadzić do wrzenia; dodać ryż. Przykryj i zdejmij z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Odstaw na 5 minut lub do wchłonięcia płynu. Puch widelcem.
3
Posyp cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn