Ziołowy Chleb Wirowy
Ziołowy chleb wirowy może być tylko chlebem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 141 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz sól, cukier, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cheddar Herb Swirl Bread, Cheddar Herb Swirl Rolls, oraz Zupa z kurczaka i białej fasoli z ziołowym zawirowaniem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć 1-1 / 2 szklanki mąki, cukier, drożdże i sól. W rondlu podgrzej wodę i olej do 120°-130°.
Dodaj do suchych składników; beat aż dobrze wymieszane. Wymieszać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby uformować miękkie ciasto.
Obrócić na posypaną mąką powierzchnię; zagniatać, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut.
Umieść w nasmarowanej misce, obracając raz do góry tłuszczu. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi się, około 1 godziny.
W małej misce, połączyć masło, pietruszka, szczypiorek, czosnek w proszku i soli przyprawione. Ciasto rozwałkować; obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię.
Zwiń w 15-calowy. x 12-po. prostokąt.
Rozłóż wypełnienie do 1 cala. krawędzi.
Roll up jelly-roll stylu, począwszy od krótkiego boku; szczypta szew do uszczelnienia.
Nasmarować blachę do pieczenia i posypać mąką kukurydzianą.
Na przygotowanej patelni umieścić boczny szew. Ostrym nożem wykonaj kilka płytkich ukośnych cięć w poprzek bochenka. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi się, około 1 godziny.
Piec w temperaturze 375° przez 30-35 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z patelni do stojaka z drutu w celu ostygnięcia.