Ziołowo-Parmezan Pieczone Pomidory
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać ziołowo-parmezan pieczone pomidory spróbować. Jedna porcja zawiera 45 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i דל פחמימות,zny przepis służy 4 i kosztuje 20 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 28 minut. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, oliwę z oliwek, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pomidory pieczone ziołami, Oliwki I Pomidory Pieczone W Ziołach, oraz Kurczak z pomidorami zapiekanymi ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. wyłóż blachę do pieczenia z pergaminem. W małej misce, połączyć parmezan, oregano, sól, pieprz i czosnek w proszku.
Dodaj oliwę z oliwek i wymieszaj, aby uzyskać wilgotną mieszankę.
Ułóż plastry pomidora na blasze do pieczenia i łyżkę heaping 1/2 łyżeczki. Mieszaninę parmezanu na wierzchu każdego plastra, dzieląc równomiernie. Użyj opuszków palców, aby wcisnąć równą warstwę.
Piec, aż pomidory będą miękkie i polewa zaczyna brązowieć, o 20 protokół.
Podawać na gorąco lub na ciepło.