Ziołowe przetarte żebra dziecka Na plecach
Ten przepis służy 8 i kosztuje 45 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 19 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka żeberek baby back, sos barbecue cherry-zinfandel, tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Żeberka Na Sucho, Papryka-i-Ancho-przetarte wędzone żeberka dziecięce, oraz Grillowanie: Ziele Inkrustowane Żeberka Dziecięce dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj paprykę, tymianek, sól i pieprz. Żeberka opłukać i osuszyć. Rub mieszankę ziół po obu stronach każdego stojaka, naciskając tak, że przykleja. Owiń każdy stojak folią o dużej wytrzymałości (patrz UWAGI).
Przygotowanie grilla do ogrzewania pośredniego: przy użyciu węgla drzewnego należy zapalić 60 brykietów w rozruszniku kominkowym (lub zamontować bezpośrednio na palenisku). Gdy są usiane szarym popiołem, w ciągu 15 do 20 minut, wciśnij równe ilości na przeciwległe strony rusztu.
Dodaj 3 więcej brykietów do każdego Kopca teraz i co 30 minut podczas gotowania. Ustaw patelnię ociekową na ruszcie między kopcami, a następnie Ustaw ruszt do gotowania na miejscu. Jeśli używasz gazu, obróć wszystkie palniki na wysoki, zamknij pokrywę i podgrzewaj przez 10 minut. Następnie wyłącz środkowy palnik(y), aby ciepło było na krawędziach grilla, a nie pod obszarem gotowania; obróć palniki zewnętrzne na średnie.
Ułóż owinięte folią żebra na grillu, wypukłe (mięsiste) bok do góry, nie bezpośrednio na ciepło; w razie potrzeby nakładają się nieznacznie. Przykryć i gotować do miękkości po przekłuciu (przez folię), 1 do 1 1/4 godziny. Ostrożnie usunąć folię z żeber.
Blaty pędzla (mięsista strona) lekko z sosem barbecue cherry-Zinfandel, obrócić i gotować, aż sos będzie rumiany, o 10 protokół.
Pędzel wklęsłe (kości) boki, obrócić ponownie, i gotować, aż rumiane na tej stronie, o 10 minut dłużej.
Przenieś żebra na deskę i pokrój między kośćmi na poszczególne żebra. Doprawić do smaku solą i podawać z pozostałym sosem barbecue.
Parowanie wina: Zinfandel