Ziołowe przetarte żebra dziecka Na plecach

Ziołowe przetarte żebra dziecka Na plecach
Ten przepis służy 8 i kosztuje 45 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 19 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka żeberek baby back, sos barbecue cherry-zinfandel, tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Żeberka Na Sucho, Papryka-i-Ancho-przetarte wędzone żeberka dziecięce, oraz Grillowanie: Ziele Inkrustowane Żeberka Dziecięce dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj paprykę, tymianek, sól i pieprz. Żeberka opłukać i osuszyć. Rub mieszankę ziół po obu stronach każdego stojaka, naciskając tak, że przykleja. Owiń każdy stojak folią o dużej wytrzymałości (patrz UWAGI).
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
PieprzPieprz
TymianekTymianek
żeberkażeberka
SólSól
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
Przygotowanie grilla do ogrzewania pośredniego: przy użyciu węgla drzewnego należy zapalić 60 brykietów w rozruszniku kominkowym (lub zamontować bezpośrednio na palenisku). Gdy są usiane szarym popiołem, w ciągu 15 do 20 minut, wciśnij równe ilości na przeciwległe strony rusztu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Dodaj 3 więcej brykietów do każdego Kopca teraz i co 30 minut podczas gotowania. Ustaw patelnię ociekową na ruszcie między kopcami, a następnie Ustaw ruszt do gotowania na miejscu. Jeśli używasz gazu, obróć wszystkie palniki na wysoki, zamknij pokrywę i podgrzewaj przez 10 minut. Następnie wyłącz środkowy palnik(y), aby ciepło było na krawędziach grilla, a nie pod obszarem gotowania; obróć palniki zewnętrzne na średnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kopce BarKopce Bar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
PatelniaPatelnia
4
Ułóż owinięte folią żebra na grillu, wypukłe (mięsiste) bok do góry, nie bezpośrednio na ciepło; w razie potrzeby nakładają się nieznacznie. Przykryć i gotować do miękkości po przekłuciu (przez folię), 1 do 1 1/4 godziny. Ostrożnie usunąć folię z żeber.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Blaty pędzla (mięsista strona) lekko z sosem barbecue cherry-Zinfandel, obrócić i gotować, aż sos będzie rumiany, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
ZinfandelZinfandel
CzereśnieCzereśnie
SOSSOS
6
Pędzel wklęsłe (kości) boki, obrócić ponownie, i gotować, aż rumiane na tej stronie, o 10 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KościKości
7
Przenieś żebra na deskę i pokrój między kośćmi na poszczególne żebra. Doprawić do smaku solą i podawać z pozostałym sosem barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
żeberkażeberka
SólSól
8
Parowanie wina: Zinfandel
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Magazyn