Zimowe Minestrone z boczkiem szwajcarskim i kiełbasą
Przepis zimowy Minestrone z boczniakiem szwajcarskim i kiełbasą jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 569 kalorii, 24g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 67 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka makaronu ditalini, pasta pomidorowa, fasola cannellini i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest idealny do Zima. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Ciasto do squasha zimowego z boczniakiem szwajcarskim i ciecierzycą, Szwajcarski Chard i groszek Manicotti (Zima), oraz
Instrukcje
1
Przygotować makaron do al dente zgodnie z pakietem instructions.In duży holenderski piekarnik, brązowy linki kiełbasa na średnim ogniu, aż rumiane ze wszystkich stron i gotowane przez, gotowanie o 3-5 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Linki Do Kiełbas
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Wyjąć i odstawić do ostygnięcia. Gdy kiełbasa ostygnie, pokroić na cienkie rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
3
Na patelnię dodajemy oliwę z oliwek i podgrzewamy do połysku. Mieszać w cebuli i saute do miękkości, o 5-7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodać czosnek i saute przez kolejne dwie minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
5
Dodaj marchew, grzyby i seler.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
6
Saute przez około 7 minut. Grzyby powinny być delikatne, a cała mieszanina pachnąca.Wymieszaj pomidory, bulion, wodę i pastę pomidorową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
7
Dodaj liście laurowe, rozmaryn tymianek i oregano. Wrzuć kiełbasę na patelnię. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu na średnim ogniu, a następnie zmniejszyć do niskiej i niech gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
8
Fasolę odsączyć i wymieszać z zupą, doprawić do smaku solą i pieprzem i dodać boćwinę szwajcarską. Przed podaniem należy wyrzucić liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Chard Szwajcarski
Słonina Wieprzowa
Dodatki (opcjonalnie)
(dostosuj Według Własnego Gustu)
9
Niech gotować, aż szwajcarski chard zwiędnie, a następnie mieszać w przygotowanym makaronem i podawać posypane świeżo startym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard Szwajcarski
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem