Zimowe Ciastka
Zimowe Shortcakes to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 475 kalorii, 6G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Zima. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka jaj, maślanka, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zimowe Ciastka, Gorący barszcz zimowy na mroźny zimowy dzień, oraz Ciastka Truskawkowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. Pulse BA Biscuit
Miksuj masło w robocie kuchennym, aż do zmiksowania gruboziarnistego posiłku.
Przenieś do dużego worka.
Dodać maślankę; wymieszać, aby po prostu połączyć.
Dodaj figi i skórkę; wymieszaj, aby po prostu połączyć.
Przenieść na lekko posypaną mąką powierzchnię; zebrać na kulkę. Zagnieść 4-5 razy. Pył z mąki potrzebne, aby zapobiec przywieraniu.
Rozwałkuj toa 7 "kwadrat o grubości 3/4".
Przetnij każdą połowę w poprzek na 4 prostokąty.
Przenieść shortcakes do pergmentupapierowej wyłożonej blachy do pieczenia.
Posmarować jajkiem; posypać cukrem surowym.
Piec ciastka do firmy i goldenbrown, 13-15 minut.
Ostudzić lekko na stojaku z drutu. Split; wypełnić dżemem i whippedcream.
W porcji: 410 kalorii, 20 g tłuszczu, 2 g błonnika