Ziemniaki z pieczonym Poblano Chiles
Ziemniaki z pieczonym Poblano Chiles może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis służy 4 i koszty 1,34 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 133 kalorie. Mieszanka oregano, czosnek, mielony kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest super. Spróbuj Hominy-Pinto Burgery z pieczonym Poblano Chiles, Nadziewane Chiles Poblano w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), oraz Lekkie Zapiekane Ziemniaki Z Pieczonym Chilli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki gotować we wrzącej wodzie na pokrycie 25 minut lub do miękkości.
Odcedzić i lekko ostudzić. Ziemniaki w kostce; przykryć i odstawić.
Pokroić chiles na pół wzdłuż; usunąć i wyrzucić nasiona i membrany.
Umieść chiles, skórą do góry, na blasze do pieczenia, andflatten z dłoni. Broil 5 1/2 cala od ciepła (z drzwi piekarnika elektrycznego częściowo otwarte) 12 do 15 minut lub do zwęglenia.
Umieść w lodowatej wodzie do ostygnięcia; obierz i wyrzuć Skórki. Coarselychop chiles.
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce patelnia na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj cebulę, czosnek, oregano, i kminek; saute 3 minut lub aż cebula będzie miękka.
Dodać pokrojone w kostkę ziemniaki; gotować na złoty kolor, delikatnie obracając ziemniaki metalową łopatką.
Dodaj posiekane chile, sól, i 1/4 łyżeczka pieprzu; gotować tylko do dokładnie ogrzanego.
Przełożyć do miski i posypać kolendrą.