Ziemniaki z kremowym kozim serem i drobnymi ziołami

Ziemniaki z kremowym kozim serem i drobnymi ziołami
Ziemniaki z kremowym kozim serem i drobnymi ziołami to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka estragonu, wermutu, ziemniaków o czerwonej skórze i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Musztarda Aioli grillowane ziemniaki z drobnymi ziołami, Filet Mignon z miodem-Dijon Vinaigrette, lawendowy drobny ziołowy kozi ser i sałata maślana, oraz Pieczone ziemniaki z ziołami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Aby ziemniaki: w średnim rondlu połączyć wermut, wodę, natkę pietruszki, estragon, skórkę cytrynową i sól. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
WermutWermut
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Ziemniaki pokroić na pół poziomo. Pokroić małą część z zaokrąglonych końców-tak ziemniaki wstać bez toczenia wokół-i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
4
Dodać połówki ziemniaków do rondla. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; dostosować ciepło do utrzymania Delikatnego dusić i gotować, aż tylko przetargu widelec, o 8 protokół. Ziemniaki odstawić do ostygnięcia w płynie na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Odcedzić ziemniaki, rezerwując 2 łyżeczki płynu do gotowania. Wyrzucić zioła i skórkę z cytryny. Z małą łyżką lub melon baller, czerpać trochę z każdego ziemniaka, aby trochę" miska " na ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
W małej misce wrzucić ziemniaki z olejem i postawić je na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Piec, aż lekko rumiane, o 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
8
W międzyczasie zrobić nadzienie: w średniej misce ser śmietankowy z creme fraiche i 2 łyżeczkami płynu do gotowania reserved. Złożyć w mielonej pietruszki, estragon, szczypiorek, i trybula. Doprawić pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
TrybulaTrybula
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Wyjąć ziemniaki z piekarnika i lekko ostudzić. Podczas gdy ziemniaki są jeszcze ciepłe, łyżka dolopa mieszanki sera do każdego ziemniaka. Ułóż ziemniaki na półmisku i udekoruj szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
10
Serw.
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn