Ziemniaki z kremowym kozim serem i drobnymi ziołami
Ziemniaki z kremowym kozim serem i drobnymi ziołami to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka estragonu, wermutu, ziemniaków o czerwonej skórze i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Musztarda Aioli grillowane ziemniaki z drobnymi ziołami, Filet Mignon z miodem-Dijon Vinaigrette, lawendowy drobny ziołowy kozi ser i sałata maślana, oraz Pieczone ziemniaki z ziołami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Aby ziemniaki: w średnim rondlu połączyć wermut, wodę, natkę pietruszki, estragon, skórkę cytrynową i sól. Odstawić.
Ziemniaki pokroić na pół poziomo. Pokroić małą część z zaokrąglonych końców-tak ziemniaki wstać bez toczenia wokół-i wyrzucić.
Dodać połówki ziemniaków do rondla. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; dostosować ciepło do utrzymania Delikatnego dusić i gotować, aż tylko przetargu widelec, o 8 protokół. Ziemniaki odstawić do ostygnięcia w płynie na 5 minut.
Odcedzić ziemniaki, rezerwując 2 łyżeczki płynu do gotowania. Wyrzucić zioła i skórkę z cytryny. Z małą łyżką lub melon baller, czerpać trochę z każdego ziemniaka, aby trochę" miska " na ser.
W małej misce wrzucić ziemniaki z olejem i postawić je na blasze do pieczenia.
Piec, aż lekko rumiane, o 15 protokół.
W międzyczasie zrobić nadzienie: w średniej misce ser śmietankowy z creme fraiche i 2 łyżeczkami płynu do gotowania reserved. Złożyć w mielonej pietruszki, estragon, szczypiorek, i trybula. Doprawić pieprzem, do smaku.
Wyjąć ziemniaki z piekarnika i lekko ostudzić. Podczas gdy ziemniaki są jeszcze ciepłe, łyżka dolopa mieszanki sera do każdego ziemniaka. Ułóż ziemniaki na półmisku i udekoruj szczypiorkiem.