Ziemniaki pieczone z grilla z sosem z boczku śmietanowego
Need a przystawka bezglutenowa? Grillowane ziemniaki pieczone z sosem z kwaśnej śmietany boczku może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 392 kalorie, 6G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka przypraw do grilla, sok z cytryny, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest dobre. Spróbuj Tłuczone ziemniaki ze śmietaną z pieczonym czosnkiem, musztardą Dijon i boczkiem, Boczek, śmietana i koperek ziemniaki, oraz Pieczone Ziemniaki Z Rukolą, Boczkiem I Kwaśną Śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki: rozgrzej grill na średnim ogniu.
W dużej misce dodaj oliwę z oliwek, przyprawę do grilla, czosnek i sok z cytryny.
Dobrze wymieszać, aby połączyć.
Dodać ziemniaki i wrzucić do herbu.
Umieść ziemniaki w torebce z folii aluminiowej i zamknij.
Umieść na grillu lub w rozgrzanym piekarniku 400 stopni F przez 20 do 25 minut, aż ziemniaki będą miękkie.
Połącz wszystkie składniki w małej misce.
Ziemniaki przekładamy do średniej miski i polewamy sosem. Wrzucić dobrze do herbu ziemniaki lub podawać sos na boku.