Ziemniaki Nadziewane Serem
Ziemniaki nadziewane serem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 34 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 7 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką wodę, jajko, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Skórki ziemniaczane wypełnione szynką, fasolą pieczoną i serem, Chili Cheese Potato Bites, oraz Dwa razy pieczone brokuły i ser ziemniaki Bites.
Instrukcje
W średnim rondlu zagotować 1 szklankę wody, masła i soli.
Dodaj 1 1/3 szklanki puree ziemniaczanego mix, 1 jajko i szczypiorek; dobrze wymieszać.
Pozostaw 30 sekund. Mieszaj. Fajne 10 minut.
W międzyczasie rozgrzać piekarnik do 204°. łyżka puree ziemniaczanego do 24 kopce, o 1 łyżka każda, na arkuszu ungreased cookie. Spłaszczyć na dyski.
Umieść 1 kostkę sera na środku każdego dysku ziemniaczanego. Z Pancake turner, usunąć każdy dysk z arkusza cookie; szczypta ziemniaki wokół kostki sera, aby utworzyć piłkę.
W małej misce, beat 1 jajko i 1 łyżka wody, aż dobrze wymieszane.
Miejsce 1 Puchar puree ziemniaczanego wymieszać w innym płytkim naczyniu lub misce.
Kulki zwijamy w mieszance ziemniaczanej, następnie w mieszance jajecznej i ponownie w mieszance ziemniaczanej.
Umieścić na nieprzetworzonym arkuszu cookie.
Tuż przed pieczeniem spryskaj kulki ziemniaczane nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Piec w 204°. przez 10 do 12 minut lub aż powłoka ziemniaczana po prostu zaczyna brązowieć.