Ziemniaki Faszerowane Poblano Chiles

Ziemniaki Faszerowane Poblano Chiles
Poblano Chiles nadziewane ziemniakami to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 9g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.86 za porcję. Jeśli masz mielony kminek, ziemniaki, kukurydzę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis jest lubiany przez 24 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Nadziewane Chiles Poblano w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), Nadziewane Poblano Chiles (, oraz Quinoa-Nadziewane Poblano Chiles dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Linia ciastka arkusz z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść Poblano chiles na prześcieradle. Broil 8 minut, obracając raz, aż poczernieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz PoblanoPieprz Poblano
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Umieść poczernione chiles w misce; przykryj szczelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Odstawić na 10 minut. Odklej zwęgloną skórę z chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
5
Rozgrzać piekarnik do 177°. w dużej misce, wymieszać puree ziemniaczane, 1 szklanka kukurydzy, kolendra, zielone chiles, kminek i 1/2 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Papryka ChiliZielona Papryka Chili
KolendraKolendra
ZiemniakZiemniak
SerSer
KminekKminek
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
6
Cut przeciąć środek każdego poblano; stuff z mieszaniny ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz PoblanoPieprz Poblano
ZiemniakZiemniak
7
Umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
8
Posypać pozostałą 1/4 szklanki kukurydzy i 1/4 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
KukurydzaKukurydza
9
Piec odkryte 15 minut lub aż ser topi się i topy są lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Clos Amador Cava Tendre rosé. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.
Clos Amador Cava Tendre Rose
Clos Amador Cava Tendre Rose
Intensywny i głęboki różowy kolor z genialnym wyglądem. Ciągłe tworzenie różańców drobnych pęcherzyków. Czyste i intensywne aromaty czerwonych owoców, typowe dla odmiany, z lekką nutą kwiatu róży. Świeży i elegancki, z wyraźnymi nutami dzikich owoców, malin i wiśni, które tworzą mocny, szeroki posmak.Rozkoszowana szczególnie jako aperitif, Róża Clos Amador idealnie pasuje do musu z ciemnej czekolady i jest boska ze świeżymi czerwonymi owocami i ciastami, takimi jak truskawkowa charlotte.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia42
Magazyn