Ziemniaki faszerowane Pesto i suszonymi pomidorami
Ziemniaki nadziewane Pesto i suszone pomidory może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 8G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.14 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka pieczenia ziemniaków, pesto bazyliowe, julienne suszone pomidory i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Ziemniaki faszerowane Pesto i suszonymi pomidorami, Quiche ze szpinakiem z suszonymi pomidorami, oraz Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. delikatnie szoruj ziemniaki, ale nie obieraj. Ziemniaki przebić kilka razy widelcem.
Piec 1 godzinę do 1 godziny 15 minut lub do ziemniaków są miękkie, gdy Przekłute w centrum widelcem.
Odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
Każdy ziemniak pokroić wzdłuż na pół; miarka się wewnątrz do średniej miski, pozostawiając cienką skorupę.
Dodać mleko do ziemniaków; zacieru zacierem ziemniaczanym lub mikserem elektrycznym, aż nie pozostaną żadne grudki (ilość potrzebnego mleka będzie się różnić w zależności od rodzaju użytego ziemniaka). Wymieszaj pesto, pomidory, oliwki i 1/2 szklanki sera. Napełnij skorupy ziemniaków puree ziemniaczanym.
Umieścić na nieprzetworzonym arkuszu cookie.
Piec około 20 minut lub do gorąca.
Posypać bazylią i dodatkowym serem.