Ziemniaki Chrzanowe Koperkowe

Ziemniaki Chrzanowe Koperkowe
Potrzebujesz bezglutenowego, wegetariańskiego lakto ovo i przyjaznego dla fodmap dodatku? Ziemniaki chrzanowe i koperkowe mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Za 36 centów za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2 osobom. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 2 g białka i 12 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką sok z cytryny, sól, ziemniaki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 18%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy obejmują sos chrzanowo-koperkowy, krem chrzanowo-koperkowy i bułki chrzanowo-koperkowe.

Instrukcje

1
Usuń cienki pasek skórki ze środka każdego ziemniaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
2
Umieścić w małym rondlu i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i gotować przez 15-20 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Połącz pozostałe składniki.
4
Odcedź ziemniaki; dodać mieszaninę masła i wymieszać do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia1
Magazyn