Ziemniaki Chrzan Crusted Mahi Mahi Przepis

Ziemniaki Chrzan Crusted Mahi Mahi Przepis
Ziemniaczany chrzan Crusted Mahi przepis Mahi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. Na 5,04 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz olej canolan, wstępnie gotowane ziemniaki, szalotka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ziemniaczano-Chrzanowo-chrupiące Mahi-mahi, Pesto Crusted Mahi-Mahi z pomidorami i sosem maślanym cytrynowym, oraz Migdałowo-Tymiankowa Mahi Mahi z cytrynowym sosem Chardonnay dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŁatwy
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn