Ziemniaczane Tacos z awokado i salsą Tomatillo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,54 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 684 kalorie, 16G białka, oraz 43g tłuszczu. 425 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka meksykańskiej cremy, queso fresco, Tomatillo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Rick ' s Potato and chorizo Tacos With Avocado Salsa, Chorizo i ziemniaczane Tacos z awokado Salsa Verde, oraz Ziemniaczano-Chorizo Tacos Z Prostą Salsą Z Awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokrój awokado na pół wzdłuż i usuń duże nasiona. Miarka się mięso i miejsce w blenderze wraz z Tomatillo, czosnek, chiles, kolendra, ¼ szklanki wody, i sól. Proces, aż będzie to Gruboziarnisty przecier. Odstawić. SOS awokado nie zmieni kolor na brązowy z powodu Tomatillo.
Wymieszać w połowie queso fresco. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Queso Fresco
6
Łyżka dwie łyżki mieszanki ziemniaków do każdej tortilli. Złóż każdy i zabezpiecz każdy jednym wybiegiem do zębów, wplatając i wychodząc, aby utrzymać każdy w kształcie litery "U".
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
7
Wlać olej do dużej 10-calowej żeliwnej patelni ustawionej na średnim ogniu. Gdy olej lśni, dodaj tyle tacos, jak zmieści się w jednej warstwie, prawdopodobnie trzy. Gotować, aż chrupiące i złoty z każdej strony, o 30 sekund dla każdego, flipping z parą szczypiec. Po zakończeniu Usuń tacos, opróżniając tyle oleju, ile możesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Umieść na ręcznikach papierowych i powtarzaj proces, aż wszystkie tacos zostaną ugotowane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
9
Podawać tacos z salsą, cremą i sałatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
Ser Oaxacan, Podzielony Na Cienkie Paski (można Zastąpić Mozzarellą)
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Williams Selyem Westside Road sąsiadów Pinot Noir z 4.7 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczu. Kosztuje około 140 dolarów za butelkę.