Zielony sos Enchilada (przepis Kate ' s Knockoff Cafe Rio)
Przepis zielony sos Enchilada (przepis Kate Knockoff Cafe Rio) jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten sos ma 368 kalorii, 8G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.06 za porcję. 176 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pieprz, cukier, kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Carrie S. Forbes - Gingerlemongirl.com: Cafe Atlantic pieczony parmezan flądra i Kate ' s kukurydza i Quinoa Sałatka, Domowy Zielony Sos Enchilada, oraz Domowy Zielony Sos Enchilada dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.