Zielony Pieprz Béarnaise
Zielony pieprz Béarnaise wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, sól, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 10%. Spróbuj Steki zapiekane i sos z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką, Pan-seeded Rib-Eye Steak with Béarnaise (Entrecôte Béarnaise), oraz Kurczak w sosie z zielonego pieprzu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć szalotki, ocet i estragon na 8-do 10-calowej patelni. Gotować na dużym ogniu, często mieszając, aż cała ciecz odparuje, około 2 minut.
Dodaj 1/2 szklanki śmietany, pieprzu i musztardy. Gotować, często mieszając, aż krem zmieni kolor na złoty, około 8 minut. Wymieszać z koniakiem i pozostałą śmietaną. (W przypadku wyprzedzania odstawić do 2 godzin lub przykryć i schłodzić do 1 dnia.)
Podgrzać sos, mieszając, aż się zagotuje.