Zielony groszek i grzyby
Zielony groszek i grzyby to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka baby Portobello grzyby, pieprz mielony, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Polenta Z Fasolką Szparagową, Pieczarkami, Groszkiem I Porami, Karczochy serca, zielony groszek i grzyby w sosie cytrynowym, oraz Smażone tofu z pieczarkami, groszkiem cukrowym i zieloną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać cebulę i grzyby. Gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 4 minuty. Wymieszać z groszkiem i 1/2 szklanki wody. Gotować, często mieszając, aż groch będzie miękki, 8 do 10 minut. Wymieszać z solą i pieprzem.