Zielone jajka i Hamlet
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zielonych jajek i Hamleta. Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis służy 2 i kosztuje 2,71 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 722 kalorie, 17g białka, oraz 69g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, pojemnik z pesto, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Wiosenne zielone warzywa i całe jajka na miękko jajka, Vanill, Zielone jajka i szynka: jajka zapiekane, oraz Zielone jajka i szynka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dzielimy i tostujemy angielskie babeczki.
Na wierzchu każdą połowę cienkim plasterkiem prosciutto.
W dużej patelni nonstick na małym ogniu stopić cztery łyżki masła.
Gdy białka wyglądają na miękkie i białe, delikatnie łyżką roztopionego masła w patelni nad żółtkami, aż gorące, około jednej minuty. Pomoże to ugotować jajka od góry do dołu i utrzymać żółtko jedwabiste, ale ciepłe.
Doprawiamy solą morską i czarnym pieprzem, a jajka przekładamy na przygotowane babeczki angielskie. Łyżka łyżeczki pesto na każdym jajku.