Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Zielone jabłko-truflowa Slaw może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 1G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 7 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz kapustę, sól koszerna i pieprz, orzechy włoskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Zielone Jabłko-Trufle Slaw, Kapusta i zielone jabłko Slaw, oraz Zielone jabłko z orzechami pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Czosnek ułożyć na kawałku folii, skropić oliwą z oliwek i owinąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Czosnek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
3
Piec do miękkości, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Lekko ostudzić, a następnie wycisnąć czosnek ze skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
5
Połącz 2 łyżeczki wody, prażony czosnek, sok z cytryny, cukier, 1 łyżeczkę soli i pieprz do smaku w blenderze lub mini robocie kuchennym. Przy uruchomionym silniku powoli wlewaj 1/4 szklanki oliwy z oliwek i oleju z pestek winogron przez rurkę zasilającą, mieszając aż do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczony Czosnek
Sok Z Cytryny
Pieprz
Oliwki
Cukier
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
W średniej misce wrzucić jabłka, kapustę, orzechy włoskie, natkę pietruszki i olej truflowy.