Przepis Green Chili z wieprzowiną może zaspokoić Amerykański głód w około 30 minut. To danie główne ma 521 kalorii, 23G białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,56 zł za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś mieloną wieprzowinę, cebulę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zielona Wieprzowina Chili, Zielona Wieprzowina Chili, oraz Wieprzowina I Zielone Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przecier cebulę, chiles i czosnek z 1/2 szklanki bulionu z kurczaka w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka
Papryka Chili
Czosnek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Podgrzać 1 łyżkę oleju w ciężkim garnku 4-quart na umiarkowanie wysokim ogniu, aż będzie gorąco, ale nie pali, następnie brązowy wieprzowina, mieszając i rozbijając grudki widelcem, tylko do momentu, gdy nie będzie już różowy, o 4 protokół.
Dodaj pozostałe 3 łyżki oleju do garnka i podgrzewaj na umiarkowanie wysokim ogniu, aż będzie gorąco, a następnie ostrożnie dodaj przecier( rozpryśnie się), kminek i sól. Gotować, często mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i większość cieczy odparuje, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kminek
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
6
Dodać wieprzowinę, hominy, kolendra, i pozostałe 1 1/4 szklanki bulionu i gotować delikatnie, odkryte, mieszając od czasu do czasu, 10 protokół.
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Mont-Marcal Cava Brut Reserva. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.