Przepis Zielony, Biały i czerwony Enchiladas jest gotowy w około 50 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 3. To danie główne ma 1113 kalorii, 68g białka, oraz 62 g tłuszczu na porcję. Na $3.97 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz tortille kukurydziane, kolendrę, cebulę w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Białe Enchiladas z kurczaka z zielonym sosem śmietanowym Chile, Enchiladas z kurczakiem i białą fasolą z kremowym zielonym sosem Chile, oraz Białe Enchiladas z kurczaka z zielonym sosem śmietanowym Chile.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 58 dolarów za butelkę.