Zielona Sałatka Z Oliwkami, Sosem Manchego I Romesco
Przepis Sałatka Zielona z oliwkami, sosem Manchego i Romesco jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka sardeli, SOS romesco; więcej, jeśli chcesz, oliwki utwardzone solanką i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Boczek zawinięty w Daktyle z Manchego, SOS Romesco, Roztopione Manchego Tortas z Romesco i Chorizo, oraz Sałatka z zielonej fasoli z sosem z tuńczyka i oliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Włóż zieleninę do salaterki lub na talerzu. Wrzucić z sosem romesco lekko płaszcz (dodać więcej, jeśli to konieczne). Ułóż anchois, jeśli używasz, na wierzchu i posyp wiórkami sera i oliwkami, lub talerz i udekoruj każdą porcję indywidualnie. Mają młynek do pieprzu i dodatkowy sos romesco na stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do Podania
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Zieloni
Ciasto Kukurydziane
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie