Zielona fasolka cytrynowa i groszek
Cytrynowa zielona fasola i groszek to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, grochu, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Zielona Fasola Cytrynowa, Zielona Fasola Cytrynowa, oraz Zielona Fasola Cytrynowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać fasolkę szparagową do garnka 3-do 4-quart bardzo dobrze osolonej wrzącej wody i gotować, odkryte, aż ledwo miękkie, 4 do 5 protokół.
Wymieszać z groszkiem i gotować, odkryte, aż fasola i groch będą miękkie, 2 do 3 protokół.
W międzyczasie do dużej miski włóż masło i skórkę.
Warzywa odcedzić na sitku i dodać do miski. Wrzucić, aż dobrze pokryte masłem i skórką.
Doprawić solą i pieprzem.