Zielona fasola Lorraine

Zielona fasola Lorraine
Zielona fasola Lorraine może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 173 kalorie, 15g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sodę oczyszczoną, sól, fasolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, French String Beans / Green Beans, Tomato & Basil Salad, oraz Sałatka Farro z kalmarami, białą fasolą i zieloną fasolą.

Instrukcje

1
Pierwsze 7 składników doprowadzić do wrzenia w holenderskim piekarniku; przykryć i gotować 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodać fasolę; powrócić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu od 30 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia23
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn