Zielona fasola, kukurydza i pieczona Sałatka Poblano Chile

Zielona fasola, kukurydza, i pieczone Poblano Chile sałatka jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 69 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pomidorów koktajlowych, fasoli, ziaren kukurydzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone Zielone Chile Kurczak Kiełbasa & Kukurydza Faszerowane Papryki Poblano, Kolacja Dziś Wieczorem: Crema De Chile Poblano (Pieczona Zupa Chile Poblano), oraz Kolacja: Kremowa zupa kukurydziana z pieczonym Poblano Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść chile na wyłożonej folią blasze do pieczenia; broil 10 minut lub do poczernienia, okazjonalnie obracając.
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Odstawić na 15 minut. Obrać i przeciąć na pół wzdłuż. Wyrzucić nasiona i błony; posiekać.
Fasolka szparagowa na parze, pod przykryciem, 5 minut lub do ostrego przetargu; odcedzić. Spłukać zimną wodą; dobrze spuścić.
Połączyć posiekane chile, fasola, kukurydza, posiekany szpinak, pomidory, kminek-Limonka Vinaigrette, zielona cebula, i świeża kolendra, podrzucając delikatnie do herbu.
W razie potrzeby posypać czarnym pieprzem.