Zielenina mieszana z orzechami włoskimi

Zielenina mieszana z orzechami włoskimi
Mieszane zielenie z orzechami włoskimi może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 93 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 7G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, kapustę, groszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Mieszane warzywa z orzechami włoskimi parmezanem, Mieszane warzywa z malinami i orzechami włoskimi, oraz Gruszka i orzechy włoskie z mieszaną zielenią.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia dużą patelnię osolonej wody, dodać pokrojone kiełki i kapustę, a następnie gotować przez 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
KiełkiKiełki
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Odcedzić, spłukać w zimnej wodzie do ostygnięcia, a następnie ponownie dobrze spuścić. Zmiękczyć pokrojone szalotki na patelni z masłem i olejem, aż topi się miękko. Warzywa przykryć osobno folią spożywczą i schłodzić do 24 godzin, aż do momentu podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Podczas gdy Indyk odpoczywa, włóż szalotkę z powrotem do największej patelni z wywarem i podgrzewaj, aż się ugotuje. Wymieszaj blanszowane kiełki, kapustę i mrożony groszek i gotuj przez 2-3 minuty, aż wszystkie warzywa będą miękkie i wywar zmniejszy się. Tuż przed podaniem doprawić i wymieszać z orzechami włoskimi
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
KiełkiKiełki
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia89
Magazyn