Zielenina mieszana z orzechami włoskimi
Mieszane zielenie z orzechami włoskimi może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 93 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 7G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, kapustę, groszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Mieszane warzywa z orzechami włoskimi parmezanem, Mieszane warzywa z malinami i orzechami włoskimi, oraz Gruszka i orzechy włoskie z mieszaną zielenią.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia dużą patelnię osolonej wody, dodać pokrojone kiełki i kapustę, a następnie gotować przez 2 min.
Odcedzić, spłukać w zimnej wodzie do ostygnięcia, a następnie ponownie dobrze spuścić. Zmiękczyć pokrojone szalotki na patelni z masłem i olejem, aż topi się miękko. Warzywa przykryć osobno folią spożywczą i schłodzić do 24 godzin, aż do momentu podania.
Podczas gdy Indyk odpoczywa, włóż szalotkę z powrotem do największej patelni z wywarem i podgrzewaj, aż się ugotuje. Wymieszaj blanszowane kiełki, kapustę i mrożony groszek i gotuj przez 2-3 minuty, aż wszystkie warzywa będą miękkie i wywar zmniejszy się. Tuż przed podaniem doprawić i wymieszać z orzechami włoskimi