Zesty Gazpacho
Potrzebujesz bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański hor d ' oeuvre? Zesty Gazpacho może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 6G tłuszczu i w sumie 113 kalorii. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 89 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką sos pieprzowy, ocet z czerwonego wina, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest idealny do Lato. 2 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Zesty Gazpacho, Gazpacho z homarem Maine: Gazpacho con Bogavante, oraz Gazpacho Białe (Gazpacho Blanco) dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Odcedź pomidory, rezerwując sok. W blenderze przykryj i przetwarzaj pomidory, ogórek, zieloną paprykę i cebulę partiami, aż zostaną posiekane.
Umieść ocet, kostki chleba i zarezerwowany sok pomidorowy w blenderze; przykryj i przetwarzaj, aż będzie gładka.
Zalej mieszankę warzywną. Dodać olej, sól, czosnek w proszku, pieprz i sos pieprzowy. Przykryj i wstaw do lodówki na 1-2 godziny przed podaniem.
Polecane wino: Manzanilla Sherry, Albarino, Verdejo
Manzanilla Sherry, Albarino i Verdejo to świetny wybór dla Gazpacho. Chociaż mówi się, że gazpacho jest trudnym połączeniem, wszystkie te hiszpańskie wina mogą działać. Możesz spróbować Atlantis Albarino. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
![Atlantis Albarino]()
Atlantis Albarino
Elegancki kolor cytrynowo-żółty, czysty i błyszczący. Jest to bardzo intensywne wino na nosie o trwałych aromatach wysokiej jakości, przypominające zielone jabłko i owoce tropikalne, takie jak ananas. Na podniebieniu jest długi i trwały z idealną kwasowością, która pasuje do jego ciała, dzięki czemu jest bardzo przyjemnym winem pełnym wrażeń. To rozkosznie chrupiące i orzeźwiające wino jest ręcznie zbierane w małych plastikowych pudełkach. Winogrona są wybierane i prasowane. Po uzyskaniu moszczu rozpoczyna się proces fermentacji alkoholowej, który przeprowadza się w kadziach ze stali nierdzewnej w temperaturze 64 stopni Fahrenheita. Po okresie fermentacji przeprowadza się regał w celu oddzielenia osadu; następnie ulega stabilizacji na zimno, jest filtrowany, a następnie butelkowany.