Zesty Gazpacho

Zesty Gazpacho
Potrzebujesz bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański hor d ' oeuvre? Zesty Gazpacho może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 6G tłuszczu i w sumie 113 kalorii. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 89 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką sos pieprzowy, ocet z czerwonego wina, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest idealny do Lato. 2 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Zesty Gazpacho, Gazpacho z homarem Maine: Gazpacho con Bogavante, oraz Gazpacho Białe (Gazpacho Blanco) dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Odcedź pomidory, rezerwując sok. W blenderze przykryj i przetwarzaj pomidory, ogórek, zieloną paprykę i cebulę partiami, aż zostaną posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przełóż do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieść ocet, kostki chleba i zarezerwowany sok pomidorowy w blenderze; przykryj i przetwarzaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Zalej mieszankę warzywną. Dodać olej, sól, czosnek w proszku, pieprz i sos pieprzowy. Przykryj i wstaw do lodówki na 1-2 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania

Polecane wino: Manzanilla Sherry, Albarino, Verdejo

Manzanilla Sherry, Albarino i Verdejo to świetny wybór dla Gazpacho. Chociaż mówi się, że gazpacho jest trudnym połączeniem, wszystkie te hiszpańskie wina mogą działać. Możesz spróbować Atlantis Albarino. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
Atlantis Albarino
Atlantis Albarino
Elegancki kolor cytrynowo-żółty, czysty i błyszczący. Jest to bardzo intensywne wino na nosie o trwałych aromatach wysokiej jakości, przypominające zielone jabłko i owoce tropikalne, takie jak ananas. Na podniebieniu jest długi i trwały z idealną kwasowością, która pasuje do jego ciała, dzięki czemu jest bardzo przyjemnym winem pełnym wrażeń. To rozkosznie chrupiące i orzeźwiające wino jest ręcznie zbierane w małych plastikowych pudełkach. Winogrona są wybierane i prasowane. Po uzyskaniu moszczu rozpoczyna się proces fermentacji alkoholowej, który przeprowadza się w kadziach ze stali nierdzewnej w temperaturze 64 stopni Fahrenheita. Po okresie fermentacji przeprowadza się regał w celu oddzielenia osadu; następnie ulega stabilizacji na zimno, jest filtrowany, a następnie butelkowany.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn