Zepsute Żeberka Pleców Dziecka

Zepsute Żeberka Pleców Dziecka
Zepsute żeberka dla niemowląt mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 9 i kosztuje 1,22 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 30g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. 83 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, płynny aromat dymu, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 71%. Podobne przepisy są Zepsute Żeberka Pleców Dziecka, Dan ' s Baby Back Ribs – możesz zrobić smaczne żeberka, oraz Żeberka Dziecięce.

Instrukcje

1
Żeberka umieścić w dużym garnku i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu do miękkości, około 1 godziny. W międzyczasie wymieszaj ketchup, ocet, sos Worcestershire, cukier, sól i płynny dym w rondlu. Dusić na średnim ogniu; zmniejszyć ciepło do średnio niskiego i dusić bez przykrycia, często mieszając, aż zgęstnieje, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciekły DymCiekły Dym
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
OcetOcet
CukierCukier
WodaWoda
żeberkażeberka
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
GarnekGarnek
2
Rozgrzej brojler piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła. Wyłożyć blachę do pieczenia folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Odcedzić żeberka i umieścić mięsisty-side-up na przygotowanej blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Żeberka posmarować połową sosu barbeque. Smażyć w nagrzanym piekarniku, aż sos stanie się lepki i lekko rumiany, około 7 minut. Odwróć żeberka i posmaruj pozostałym sosem. Kontynuuj smażenie, aż sos stanie się lepki, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
SOSSOS
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia5
Magazyn