Zdrowe Wegańskie Polewa Czekoladowa

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów lukier, więc dać zdrowe wegańskie polewy czekoladowe spróbować. Ten przepis służy 12. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 173 stwierdziłoby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Mieszanka awokado, ekstrakt z prawdziwego wanilii, daktyle medjool i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to (Potajemnie zdrowe) dekadenckie ciasto czekoladowe ze specjalnym polewą czekoladową, Zdrowe ciasto czekoladowe z polewą czekoladową (duża wysokość ), oraz Zdrowe ciasto czekoladowe z cukinią z lukrem czekoladowym z awokado.
Instrukcje
Pit daty i pokroić na małe kawałki. Umieścić w dolnej części blendera. Przykryć mlekiem kokosowym odstawić tak długo, jak to możliwe (około 1 godziny).
Wyciąć awokado i zeskrobać całą zieloną dobroć.
Dodaj kakao i wybór aromatu i zmiksuj na gładką masę. Przechowywać w lodówce przez kilka godzin.Fantazyjne: umieścić w torbie z ciastem i górnej filiżanki ciasta. Nie fantazyjne: weź łyżkę i połóż łyżkę na babeczce. Nie mów im, a nikt się nie dowie, że jest tam awokado.