Zdrowe pomarańczowo-żurawinowe batony śniadaniowe

Zdrowe pomarańczowo-żurawinowe batony śniadaniowe
Zdrowe pomarańczowe i żurawinowe batony śniadaniowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 101 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka cukru, brązowego cukru, cukinii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zdrowe batony śniadaniowe z owsa i moreli, Zdrowe Śliwkowe Batony Śniadaniowe, oraz Zdrowe Tropikalne Bary Śniadaniowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj ciasto 9x13 lub patelnię brownie z nieprzywierającym sprayem do gotowania.Jeśli używasz zwykłego mleka zamiast maślanki, wymieszaj mleko z sokiem z cytryny. Odstawić na 5 minut.Ubij jajko dobrze, następnie dodaj oba cukry, olej i ponownie ubijaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj waniliową, skórkę pomarańczową, cukinię, marchew, jabłko, żurawinę i mieszaninę maślanki/mleka i cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
3
Dobrze wymieszać.Mąkę, cynamon, ziele angielskie, sodę oczyszczoną i sól przesiać do innej miski. Wymieszaj otręby owsiane i orzechy, jeśli dodasz, i wymieszaj do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Otręby OwsianeOtręby Owsiane
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodaj suchą mieszaninę do mokrej mieszaniny, wymieszaj razem ,aż się połączysz (nie mieszaj nadmiernie). Łyżka mieszaniny do naoliwionej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Piec około 35-40 minut lub aż drewniany patyk włożony do środka wyjdzie czysty, a sztabki nie są lepkie w środku. Uważaj, aby nie nad gotować lub bary staną się suche i twarde.Gdy ostygnie, wyjąć na deskę i pokroić na 24 batony. Batoniki będą przechowywane w lodówce przez 4-6 dni, lub zawijać poszczególne batoniki w folię i zamrażać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia4
Magazyn