Zdrowe Peruwiańskie Nadziewane Awokado
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Zdrowe peruwiańskie Nadziewane awokado może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 425 kalorii, 7G białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2128 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, cukier, ziarna kukurydzy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Zdrowa Sałatka Z Tuńczykiem Nadziewane Awokado, Awokado Nadziewane, oraz Awokado Nadziewane Pomidorami.
Instrukcje
W małym rondlu zagotować wodę.Przepłukać komosę ryżową na drobnym sitku i dodać do garnka.Gotować, pod przykryciem, na małym ogniu przez 12 minut.
Wyjąć z ognia i odstawić na 10 minut, a następnie puch widelcem i przenieść do średniej miski.
Dodać kukurydzę, pomidor, pochrzyn i cebulę do miski i dobrze wymieszać.Wszystkie składniki dressingu przecedzić w małym robocie kuchennym lub blenderze i wymieszać z sałatką.Przykryć i schłodzić przez co najmniej 1 godzinę.
Pokrój awokado na pół i usuń pestki.
Umieść połówki awokado na 4 małych talerzach i top z sałatką quinoa.