Zdrowe Jabłko Cynamon Wegańskie Bułeczki

Zdrowe Jabłko Cynamon Wegańskie bułeczki może być tylko poranny posiłek szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1089 smakoszy i kucharzy. Mieszanka jabłka, brązowy cukier, soda oczyszczona i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest dostarczany przez Go Dairy Free. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Kilka osób naprawdę lubiło to szkockie danie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Zdrowe Jabłko Cynamon Wegańskie Bułeczki, Pełnowartościowe Bułeczki Z Rabarbarem - Bezglutenowe I Wegańskie, oraz Jagodowy Kokos Wegańskie Bułeczki Cynamonowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425ºF i wyłóż blachę do pieczenia za pomocą maty silikonowej lub pergaminu.
Umieść 1/4 szklanki cukru kokosowego / palmowego w przyprawie lub młynku do kawy i daj mu szybki świst, aby go sproszkować; powinno to zająć więcej niż 10 lub 15 sekund. Możesz pominąć ten krok, jeśli używasz brązowego cukru.
Do dużej miski wlać sproszkowany cukier kokosowy (lub brązowy cukier).
Ubić mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i cynamon, aż wszystko będzie dobrze połączone.
Dodaj olej kokosowy (lub inny tłuszcz) i za pomocą widelca lub blendera do ciast, pokrój go, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy.Mieszaj w napoju z jabłka i mleka kokosowego, aż mieszanina zacznie się łączyć. Powinien być trochę kruchy, ale dość łatwy w obsłudze (nie lepki) i łatwy do uformowania w dwie kulki. Jeśli jest zbyt mokry, dodaj trochę mąki, zbyt suche, posypać trochę mleka alternatywy.Weź te dwie kulki ciasta i delikatnie spłaszczyć je na dwa dyski, które są o cal do Cala i pół wysokości na blasze do pieczenia.
Posyp bułeczki pozostałą łyżką cukru (rzeczy, które pozostawiłeś grube) lub nawet trochę więcej w razie potrzeby.
Wytnij lub podziel dyski na 4 lub 6 trójkątów (jak pizza) i piecz przez 15 do 20 minut lub do momentu, gdy bułeczki zaczną nabierać ładnego złocisto-brązowego odcienia na szczytach i krawędziach. Lubię trzymać bułeczki w dotyku, gdy pieką, aby uzyskać efekt pull-apart i delikatny środek.